lauantai 14. kesäkuuta 2014

Summer

Meil on ollu tääl tosi kivat aurinkoiset kelit ja tänään päätettiin lähtee Melanien ja Johnin kaa Melanien isoäidin luksus talolle uimaan. Yökyläiltiin siel aikasemmin täl viikol, ku se isoäiti oli reisussa. Tänään mentiin vaan viettämään päivää sinne. Sil on ihan mahtava uima-allas ponnulaudalla ja sit poreallas. Oon niin ylpee itestäni, koska en palanu muualta kun naamasta pikkusen ja oppisin tekemään takaperin voltin ponnulaudalta. Aikasemmin oon osannu tehä vaan sellasen takaperin siltasukellus jutun mut tänään onnistuin ihan oikeen voltissa.

Illal mentiin Melanien luo tekee nuotio ja tekee smorei eli kahen keksin välis on suklaapala ja paahdettu vaahtokarkki. On kyl ihan liian hyvää. Tykkään niin paljon, miten tääl kaikil on nuotiopaikka pihal. Voi olla niin pal kauemmin pihal ja on niin kiva tunnelma istuskella ja lämmitellä nuotion ääressä. 

Huomenna on tasan kaks viikkoo hyvästien sanomiseen. Ihan järkyttävää, miten aika on vierähätny ja nyt tuntuu et päivät on ohi aivan liian nopeesti. Viel tehään viimisii suunnitelmii. Tulossa ainakin viel kolmet juhlat, cedar point, transformers 4, eläintarha ja pakkaamista. Hirvittää toi pakkaamisen ajattelukin, mut oon kyl huomannu käyväni päässäni automaattisesti semmost pientä pohdintaa, kun käytän tavaroita et tuleekohan tää mukaan tai tätä en ainakaan ota kotiin jne. 

Vähän sekavat olot tosta kotiinpalaamisesta. Samaan aikaan on ihan hiiiiirveen innoissani kotiin menemisestä. Noraalin aivan ihanan ruuan syömisestäm kaverien ja perheen näkemisestä, erityisesti mun siskontytön näkeminen, omassa sängyssä nukkumisesta, pyöräilystä, busseista... Mut sit samaan aikaan hirvittää, et jos en sopeudukkaan sinne enään ollenkaan. Enkä ees haluu ajatella hyvästien sanomista Johnille, perheelle ja kavereille. Oi voi. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti