maanantai 29. huhtikuuta 2013

100 päivääää

Enään vaivaset 100 päiivää jäljellä. Kun kattoo kalenteria niin huomaa, kuinka pian se lähtöö oikeesti onkaan. Viime viikon torstaina oli ensimmäinen orientaatio. Se kesti kolme tuntii ja siel oli kolme entistä vaihtarii ja vaihtarin äiti kertomassa erilaisista fiiliksistä vaihtarivuoden aikana. Ei siellä tullu kyl mulle mitään uutta. Paitsi se et moottoriajoneuvoihin lasketaan myös päältäajettava ruohonleikkuri. Olin kans ihan järkyttyny siitä, että siellä lihoo kevyesti 15-20 kg. Mä niin harrastan siellä jotain liikuntaa ja oikeestaan haluun oikeen kokeilla siellä jotain uutta lajia.

Oon niin älyttömän innoissani ja onnellinen koska sain haastattelun kautta töitä päikkäristä. Oon sielä kuukauden töissä ja saan 760€. Tän paremaa kesätyöpikkaa ei voi saada. Kaikki raha tulee kyl tosi paljon tarpeeseen, koska vaihtovuos ei oo mistään halvimmast pääst.

On niin hassuu aatella et jenkeis vaihtareil on jo promei ja kaikkee ku must tuntuu et justhan ne vast lähti. Aika on menny niin nopeesti. Vuos sit mä keksisin et lähen vaihtoon ja sillon se lähtö tuntu niiiin kaukaselta ja ihan pian se oikeesti jo koittaa. Hui!


3 kommenttia:

  1. Oi oon niin kateellinen sulle tosta vaihtovuodesta! Mahtava kokemus ja toivotaan että pystyt postailemaan sieltä mahdollisimman usein!:)
    Mihin päiväkotiin muuten pääsit kesätöihin?

    VastaaPoista
  2. Ja taas on 25 päivää hurahtanu ohi..

    VastaaPoista