keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Happy Noon Year

Meijän lähel olevas eläintarhas järjestetään uuden vuoden aatona tapahtuma noon year ja se on siis päiväl, koksa lapset ei jaksa valvoo keskiyöhön. Menin sinne mun tädin, enon ja Madisonin kaa. Clevelandin eläintarha on tosi iso ja oli ihan järkyttävän kylmä ni käytiin kattomas vaan muutamii eläimii. Ei todellakaan ois jaksettu kävellä koko puistoo.

Mun lempaarit oli täl kertaa ehdottomasti hylkeet, mut niist ei pystyny ottaa kuvii, kun ne oli sellasen verkon takana. Kaikkii eläimii pääsi kattomaan, vaiks olikin kylmä, mut esim sarvikuonot, elefantit ja kirahvit oli sisätilois et niit pääsi kattomaan vaan lasin läpi. Yllätyin hieman et kamelit oli ulkona mut esim. karhtu oli sisäl. Enpä oo tienny et kamelit kestää kylmää. Haha tuli kans tosi kotoisa olo kun nähtiin poroja. Jotenkin niin hassuu et ne porot oli siel aidan ja vallihaudan takana ja Lapissa niitä voi silittää sun muuta. Saatiin myös silittää pikku opossumia. Sen äiti oli kuollu ja eläintarha pitää siit nyt huolta. Niin sulosta!

Siel oli tosiaan kaikenlaist erityisohjelmaa. Saatiin askarrella äänen tekijät JEEE! Joo siis liimattiin tarroja vessapaperirullaan joho oli kiinnitetty kulkunen. Lisäks oli onnenpyörä juttu ja jaettiin mehuu ja sipsei. Ja sit kahelttoist oli count down ja sellanen pallo tiputettiin lippu tangost ja sit tuli tulta, savuu ja sellast kimaltelevaa silppuu lensi. Oli se ihan siisti ja varmaan tosi upee juttu lapsil. Oli vaan ihan hirveen kylmä, enkä tuntenu mun sormii tai varpait.

Loppu uus vuos vietin ihan vaan kavereiden kaa rennosti leffaa kattoen. Sit aateltiin mennä keilaamaan, mut keilahalii oli nostanu hintoi uuden vuoden takii ja oltiin iha ööh ei kyl makseta näin paljoo ja sit mentiin leffaan kattoo The Wolf of The Wall Street. Ite tykkäsin siit leffast tosi pal ja oli tosi hauska. Missaattin siin samal vähä uuden vuoden vaihtuminen, kun tultiin leffast ulos ni ups kello olikin jo 12:14. No ei se mitään. Tänä vuonna meen kotiin. En tiiä pitäiskö olla ilonen vai surullinen.

Mun täytyy myös jakaa tää juttu teijän kaa. Käytiin ylläripylläri ostaas pikaruokaa ja sit ostettiin siin samal sellaset omenapiirakka rullat. Ja siis se oli lämmin ku me saatiin ne. Siin rullan kyljessä luki: Not only is this awesome apple pie rolled in cinnamon and sugar, it's extremely hot. You've been officially warned" Joo'o siis ihan kaikestahan pitää täällä varottaa :D

3 kommenttia:

  1. oliko kahdella jalalla kävelevä tiikeri pelottavin?

    VastaaPoista
  2. moi haastoin sut mun blogissa! :) usafulloflifeandlove.blogspot.com

    VastaaPoista