maanantai 22. lokakuuta 2012

Syksyilyy

En oo enne osannu nauttii syksyst, mut ihanat aurinkoiset syyspäivät ovat vaan jotain niin kaunista ja hyvää mieltä tuottavia. Kaikki siis vaan syksyilemään : D Syysloma on nyt ohi ja selvittiin ekasta päivästä koulussa loman jälkeen. Olin kyl ihan tuskasen väsynyt, mut hengissä kuitenkin. Mul oli ihanan rentouttava syysloma. Kouluun palaamises on se hyvä puoli, et näkee taas enemmä kavereita. Mul on niin ihana syysfiilis. Haluisin vaan pukeutua kaikkiin ihanan maanläheisiin väreihin ja erityisesti oranssiin ja tummanvihreeseen. 

Otin käyttöön mun kaks vuotta sit ostetun takin ja oon iha rakastunu siihen. Rakastan kaikkii turkisjuttui nyt ja olis niin ihanaa saada semmonen turkisliivi, mut en ikinä raaski ostaa sellast ku ne on niin kalliita. Odotan oikeest niin pal sitä, et pääsee Jenkeis iha uusiin vaatekauppoihin. 

Tunteet heittelee niin paljon laidasta laitaan. Välil tuntuu, että on ihan älyttömän siistii päästä vaihtoon, mut aika usein tuleva vaan hirvittää ihan kauheesti. Oon niin kiitollinen täst mahdollisuudesta mun vanhemmille. Ei viel ihan pysty käsittää, et ens syksynä lähden 10 kuukaudeks Amerikkaan. Musta tuntuu et sen käsittää vast sit kun on viettäny siel perheessä jonku pari viikkoo. Toivon, ettei sit tuu ihan kauheaa pakokauhua. 

Pääkaupunkiseudulla asuvat on saanu jo kutsut SLEP-testeihin. Olis niin kivaa jos iteki pian sais. Haluis sen vaan äkkii pois alta. Pelkään hiukan etten pääse siitä läpi. AFS:lt soitettii mulle yks päivä ja sanottii, et mun pitää hankkii todistus siitä, että mun päänsärkyy on tutkinut neurologi ja nyt äiti alko selvittää asiaa.

Hyvää syksyy kaikille <32 kommenttia: