sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Viisumi haastattelu

Perjantaina olin Helsingissä haastattelussa viisumia varten. Sinne oli kaikille oma aika varattu ja sit odotettiin kahvilassa, josta meidät kolmen hengen ryhmissä vietiin sellaseen ihan normaaliin kerrostaloon, jossa sit yhes kerrokses oli sellanen panssariovi jos luki konsulaatti.Sit sielt tuli sellanen pelottava vartija, joka otti eka meijän passit ja sit hetken pääst pyysi meijät yksitellen sisään. Sit siin oli heti turvatarkastus eli meijän piti jättää meijän kaikki tavarat sellaseen boksiin ja sit mennä metallinpaljastimen läpi. Sit annettin meijän paperit jollekki tyypil ja mentiin odottaa et meijät kutsutaan.

 Se suurlähettilään haastattelu tapahtu sellasen lasin läpi ja se kysy ihan perus kysymyksii: miksi valitsin jenkit, tiiänkö jo mun kouluni, maksaako mun vanhemmat reissun ja mitä ne tekee työkseen. Ne kaikki kuuluisat terrorismiin, rahanpesuun, ihmiskauppaan, kansanmurhiin ja prostituutioon liittyvät kysymykset kysyttiin netissä täytettävässä lomakkeessa. Viisumihaastattelu oli helppo juttu ja sitä oli ihan turha stressata.

Kävin tietty samal kattelemas Kampis ja Forumis. En löytäny sielt pal mitään. Ostin vaan sisäkengät töihin. Löysin H&M:st ruskeet tosi söspöt ballriinat. Olisin halunnu sellaset pitsiballeriinat mut niit ei ollu mun kokoo. Mut on niin ihanaa kun on lämmintä ja kesänen ilma.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti