lauantai 8. maaliskuuta 2014

Chicago

Torstaina lähettiin koulun jälkeen Chicagoon. Yhen vaiharin liaison vie ain meijän koulun vaihtarit viikonlopuks sinne, koska sen veljellä on siellä valtava talo ni se voi majottaa meijät oleilun ajaks. Meil ei ollu kouluu perjantaina, joten pystyttiin lähtee jo torstaina. Meijän koulun seittämästä vaihtarista vaan neljä pääs lähtemään. Saavuttiin Chicagoon puol yhen aikaan Ohio aikaa. Siis se talo oli ihan valtava ja nukuttiin ihanis valtavis sängyis. Olo oli kuin hotellissa.

Matkaeväs Oreo
Aamulla lähettiin chicagon kesksutaan. Mentiin kattomaan sellasta isoa peili papua jonka oikee nimitys on siis Cloud Gate. Siel oli tosi pal ihmsii ottamas kuvii. Keksittiin et halutaan mennä luistelemaan. En oo luistellu piiiitkään aikaan, joten se oli tosi kivaa. Ilma oli kans ihan uskomattoman lämmin. Luistellessa ei todellakaan voinu pitää takkii pääl parin kierroksen jälkeen. Sen jälkeen suunnattiin Michigan Avenuelle, joka on Chicagon Time Square. Käytiin syömässä Water Tower Place ostoskeskuskessa. En muista sen ravintolan nimee, mut siel oli samanlainen kortti syysteemi kun Vikin Gracen yhessä ravintolassa. Et siel ravintolas on erilaisia pisteitä, joist voi hakee erilaisii ruokii ja sit aina ku valitsen jonkun ruuan ni se ladataan siihe sun krotille ja sit ku oot valmis ni meet kassal ja ne katottii mitä kaikkee oot syöny ja sen mukaan maksat. Aivan äärettömän hieno systeemi. Sit käytiin Hancock towerin ylhääl kattomas. Oli hiukan sumsuta, mut silti ihan äärettömän siistit maisemat.

Iltaa mentiin viettämään sen liaisonin serkun luokse. Tilattiin Chicagon kuuluisaa pitzzaa. Se oli ihan äärettömän hyvää. Mul ei ollu kameraa mukana enä siin vaihees, joten en saanu kuvaa siit, mut googlettamal löytyy varmasti. Siis se juusto siel pizzan sisäl oli ihan täydellisen pehmeetä. Jopa italialainen vaihatri, joka ennen maistamista sano ettei mikään voita italialaist pizzaa, joutus syömään sanansa ja totemaan et parasta pizzaa ikinä.Pilvenpiirtäjän ikkunoiden pesijät


Lauantaina mentiin kattomaan taloa, jossa kuvattiin yksinkotona 1 ja 2. Se vanha omistaja saatto päästää jopa kattomaan ovesta sisälle aikanaan, mut se uus omistaja oli laittanu kyltin et yksityisalue, et kuvattiin vaan siitä jalkakäytävältä. Käytiin kattomas myös taloa, missä Obama asuu, sillon kun se vierailee Chicagossa, mut siit ei saanu oottaa kuvii. Sit käytiin kans Garret's popcorn kaupassa, joka on siis kuuluisa ihan pieni popcorni kauppa. Sinne kauppaan on aina sellanen mukava 20 ihmisen jono ulkopuolella sitä kauppaa. Se on niin suosittu ja mä olin 518 tilaus sinä päivänä. Niil kuulema menee 1000 kevyesti päivässä. En mä kyl tiiä, miks se on niin suosittu, ku ei se popcorn ollu ees mitään ihmeellistä, mut tulipahan sekin nyt sit testaattuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti