sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Sring Break

Meillä on tää viikko vapaata koulusta, koska kauan odotettu spring break. Keli kyläkään ei oo mitenkään keväinen ku on satanu lunta ja ihan pirun kylmä. En oo silleen mitään ihmeellistä tehny. Suurimman osan aikaani oon käyttäny vaan Jonin kaa löhöillen ja sen koirien kaa leikkien. Käytiin lauantaian ostamassa prom mekko ja oli suunnitelmissa ottaa kamera mukaan ja ottaa kuvii kaikist eri vaihtoehdoist, mut sit kiriees unohdin kameran ja kaikenlisäks valitsin jo tokan mekon jota kokeilin.

Kävin kans mun aluevalvojan luona illalisella. Katottiin kans elokuvat Lincoln, josta en tajunnu paljoo mitään, ja The Help, josta tykkäsin tosi plajon. Molemmat aiheeltaan kuinka mustat ja valkoset on tasa-arvosii. The Help on myös kirja, ja aattelin todellakin lukee sen, koska se elokuva oli ihan hulvaton.

Tänään Melanie tuli meil aamulla ja mä tein lettuja. Eilen tein Marianne-juustokakun, koska keksittiin Melaninen kaa et yllätetään John, koska sil on ens viikon torstaina synttärit, mut ei olla täällä sillon, ku ollaan matkalla New Yorkiin. Samalla sain hyvän syyn leipoa kakku :D Oli niin ihanaa ja niin kotoisa maku. Mul on jo ihan tajuton ikävä suomalaista ruokaa.

Käytiin kans vaihtareiden kaa vierailulla NASAn tutkimus keksuksessa, koska yhen vaihtarin host-isä työskentelee siel. Oli tosi siistii päästiin lentämään lentokone simulaattroilla, jolla siis ihan oikeet pilotit harjottelee, käytiin tuulitunnelissa, pudotus tonrissa (tai miten drop tower käännetäänkään), huoneessa, jossa suunnitellaan uusia avaruuspukuja ja jossa astronautit treenaa ja sit sellases huonees mis ne työntekijät pitää palaverei niiden astronauttien kaa, jotka on avaruudessa. Oli kyl tosi siistii ja hauskaa jopa. Tää Glenn Research Center on ainut NASAn keskus pohjoisessa, kaikki muut on etelän osavaltioissa. Oli kyl ihan uskomatont et tuliu tällanen tilaisuus päästä sinne vierailul.Tuuli tunneli


Drop TowerEi kommentteja:

Lähetä kommentti