sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Prom 2014

Tänään oli vihdoin prom. Menin tietenkin mun poikaystävän Johnin kanssa. Aamulla tein meikin ja sit 12 aikaan mentiin kampaajalle. Mun hiuksis meni puoltoistuntii ja sit sen jälkeen se sama kampaaj teki Melanien hiukset. Mentiin meil ja tein Melanien meikin ja kun oltiin valmiita John tuli ja otettiin kuvia kotona. Haettiin Mariela ja mentiin yhelle järvelle, jossa tavattiin melanien deitti. Sen jälkeen otettiinkin ihan hirveesti kuvii ja vaihdettin toiselle järvelle ja taas otettiin lisää kuvia.

Kuudelta saavuttiin sinne prom paikkaan ja ruoka alko puol kuus. Suurimmal osal oli aika hillittyhelmasia mekkoja mut tietty siel oli muutama prinsessakin kesyny joukkoon. Myös erittäin moni tyttö koikkelehti korkokengillä ja itse nauttisin onnellisena, kun pöydän ääreen istuminen ei ollut suuri taistelu ja ballerinat oli erittäin mukavat jalassa. Syömisen jälkeen tanssittiin ja meil oli tosi hyvä DJ ja tunnelma oli ihan katossa. Meil oli kans niit sellasii kuvakoppeja ja otettiin monia hassuttelu kuvia niissä.

Yhentoist aikaan lähettiin promista, koska mentiin vaihtamaan vaatteita post promia varten. Se oli meijän koululla ja siel oli kaikkee tekemistä. Post promin idea on et nuoret tulis viettämään yötä sinne, eikä menis ryyppäämään ja ajamaan kännissä. Siel pysty tekee kaikkee esim. meil oli sellasii hamsteripalloi joiden sisäl voi mennä, poppulinna taisteluareena, casino, bingo, ruokaa, "tatuoiteja" ja uima-allas. Seniorit sai myös $25 käteistä ja samanarvoisen lahjakortin itsevalitsemaansa liikkeeseen. Post promin lopussa myös arvottiin kaikkii ihan mukavii juttui esim. kolme telkkarii, kahvikone... Tarkotus oli after promin jälkeen mennä hetkeks kattoo elokuvaa melnaiel ja sit mennä aamupalal mut me kaikki nukahdettiin melanein sohval eikä menty sit aamupalal :D

Mul oli ihan satumainen ilta Johnin kaa ja ihan älyttömän hauskaa kaikkien kavereiden kaa. Valitettavasti ei oo kauheesti kuvia itse promeista, koska kamera ei tietenkään ollu siel enää mukana eikä kauheesti tanssiessa kauheesti miettiny et pitäis ottaa kuvia.


Mom ja host sisko Kristine


Mun After Promin Johnin tatuointiin sopiva "tatuoitni"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti