lauantai 15. joulukuuta 2012

Punaista hiusta

Tosiaan vaihtarijutuis ei oo tapahtunu mitään uutta, jote ei oo mitään mielenkiintosta kerrottavaa. Maanantaina meen ottamaan rokotuksia terveydenhoitajalle ja sen ehkä vois laskea vaihtarijutuks. Meen tosiaan ottamaan menveon ja A ja B hepatiitin. Ui ui sit on käsi pipi :(

Mut joulu on kovaa vauhtii tulos ja enää viikko koulu jäljel. Hui ku aika onki menny nopeesti. Suorastaan hirvittää ku syksy on menny niin nopee, et hui ku nopeesti se lähtöpäivä tuleekaan. Sain muuten enkun ykköskurssista 9. Oon niin ylpee koska oon tsempannu niin pal enkus.

Läheisteni järkytykseks värjäsin hiukseni kuparin värisiks. Kävin torstaina kampaajal ja kampaaja saikin iavan ihanan värin luotua. Hiukanliukuvärjättiin, jottei pää olisi niin hohtava. Valitettavast kuvat vääristää aikas paljon tota värii ja näyttän aika punaselt, mut oikeesti väri on oranssimpi. Ei tähän vielä ihan oo tottunu, mutta pikkuhiljaa. Poikaystäväni mielestä näytän menninkäiseltä, mut menninkäisethän on iha söpöjä. Kiitti äiti kun annoit luavn punaisiin hiuksiin <3 Oon niin rakastunu näihin :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti