maanantai 8. heinäkuuta 2013

Iloisia uutisia

Ensinnäkin sain tänään tietää tuberkuliini testin tuloksen ja se oli negatiivinen iha niukasti. Se on siis silleen, et jos ihoon on tullu 5 mm punainen kohta ni se testi on positiivinen mut mun punanen kohta oli 4 mm. Onneks ei tarvi mennä mihinkään lisätutkimuksiin. Lähetin tänään paperit afs-toimistoon.

Sain viikonloppuna kuulla et musta tulee täti tammikuussa. Oon hirveen ilonen, mut samalla ihan sairaan surullinen. Haluisin niin pal olla sillon tääl, mut toisaalt mä tiesin et ku lähden ni otan tän riskin. Yritän vaan ajatella et se on vaan puol vuotta sen lapsen elämäst, mut on se silti kauheet. Kaikis orientaatiois on sanottu et joulun jälkee alkaa oikeesti nauttimaan siit vuodest, eikä oo mitään koti-ikävää, mut must tuntuu et mul tulee yks kauheimmist koti-ikävist just sillon, koska haluisin niin pal olla tääl sen vauvan luona.

Ostin tänään uuden kalenterin, koska halusin suomenkielisen kalenterin, jos on suomen juhlat ja nimipäivät. Ostin ihan perus mustan johon koristelin ite strasseil ne vuosiluvut. Isi oli tilannu sen iphoneen suojakuoret ja tänään ku ne tuli postis ni huomasin et siin on kuviona amerikan lippu. Voi isiii :3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti