sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Empty Room


Pääsette kurkistamaan hiukan mun elämään täällä Suomessa ennen mun elämää Jenkeissä. Aattelin esitellä hiukan mun huonetta, kun on vähän tylsää. Vähän haikeeta miettiä, että tässä huoneessa asustaa vaan vuoden ja sit pitää kotiuttaa ittensä johonki vieraaseen huoneeseen. Tavallaan jännittävää mut samal hirvittävää.

No mut kuiteskin. Mun huone on oikeestaa vähä tyhmä ku siel ei voi vaihdella järjestystä, koska siin on semmone vino katto, joka rajottaa toooosi paljon. Muuten mun huone on mun mielestä ihan kiva. Inhoon kylläkin mun työpöytää, koska haluisin sen olevan valkonen, mut kyl mä sen kaa selviin. Asutaan tosiaan omakotitalossa ja tos onkin kuva milt näyttää kun kattoo ikkunasta.

Mun murunen on kans päässy kuvaan. Eikä mikään ihmekkään ku se melkeen kuuluu sisustukseen, ku viettää niin pal aikaa mun huonees jos ite oon siel. Murunen just haisteli ikkunast raitist ilmaa :))

Niin ja valkoisen puun, joka näkyy seinällä, oon ihan itse maalannut omin kätösin. Oon siit niin ylpee. En oo mikään maailman taitavin maalari ja onneks mul olikin tykki auttamas hiukan ton rungon kans.

Musta boxi on salainen kynsilakkakätköni eli siellä säilytän kaikki kynsitarvikkeet ja lakat. Seinällä olevat sydämet on kaikkii riparijuttuja ja halipäiviltä sydämiä. Niit kattellessa tulee kaikkii hyvii muistoi mieleen.

KÅNKEN on paras reppu, mitä ikin voi olla. Rakastan sitä ja käytän sitä koulus ja kaikkial. Se varmasti tulee mukaani Jenkkilään! Valitettavast melkeen joka toisella vastaan tulevalla henkilöllä on samanlaine, mut ei se haittaa, koska se vaan on niin paras. Pus pus !!!

Hihihi keräilen 5 centtisii :))))

2 kommenttia:

  1. Vähänkö kiva huone ja pikkasen hieno toi puu tossa seinällä! :o Ihana parta tolla kissalla, tuli heti mielee joulupukki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mun pikku tyttöstä ku se musituttaa kjoulupukkia :DDD

      Poista