sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Entäs jos?


Rakastan tota biisiä! Oon ruvennut miettimään tässä koulun aikana, mistä jään paitsi. Musta on ihan kauheeta, kun kaverit sopii jo vanhojenpareja. Entäs sitten kun tuun takasin Jenkeistä, riittääkö mulle poikaa. En tunne ollenkaa niitä mua vuotta nuorempia ja sit pitäis löytää vanhojenpari. Elättelen toiveita, et joku kolmonen suostuu tanssimaan mun kanssa. En toisaalta oo varma tanssinko ees.

Tää vanhojen pohdiskelu tuli mieleen, kun kaveri tajus ettei meistä saa sellasia mekkokuvia, kun en ees oo Suomes ku se tanssii. Päässä pyörii paljon kysymyksi ja yks niistä on: Mistä kaikesta mä jäänkään paitsi? Vuodessa ehtii täällä tapahtumaan niin paljoa kaikkea, etten ees haluu ajatella. Tietyl taval se vuos on lyhyt aika, mut on se silti paljon. 

Annoin perjantaina mun enkunopettajalle koulupaperit täytettäviksi. Toivon saavani ne huomenna, et saisin ne postiin mahdollisimman pian. Lähetän kaiken muun paitsi kuvat ja oman kirjeen postitse, koska en jaksa ruveta skannerin kanssa säätämään, kun kuitenkin täytyy ne terveyslomakkeet sinne etanapostilla lähettää. On jännää päästä lukemaan, mitä mieltä mun uus enkunope on mun kielitaidoista.

Kuvan mekko on mun siskon käyttämä ja sitä varmaan käytän jos vanhat tanssin. Oon nyt kans ruvennu miettimään, et jos haluan promeihin laittaa pitkän mekon ni vois pyytää äitii ja isii lähettämään ton jenkkeihin. Onneks mun ei tarvi viel sellasta miettiä. 

Hetkeni prinsessana <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti