lauantai 5. lokakuuta 2013

Just A Normal Saturday

Aamul mentiin kattoo mun 4-vuotiaan serkun Madisonin jalakpallopeliä ja voi ne 4-vuotiaat oli niin sulosia ku ne juoksenteli sen pallon peräs. Ne oli semmonen kasa, joka juoksi sen pallon peräs ja sit kaikki vaan yritti saada sen pallon itelleen. No tärkeint onkin vaan et ne lapset pääsee pelaamaan. Niil oli ihana pinkki pallo ja niiden valmentaja oli niiden kaa siel kentäl ja ohjeisti niit siit niitten läheltä, ettei ainoastaan huudellu kentänreunalt. Meil on täl hetkel tääl iha kauheen kostee ilma tai niinku ilmankosteus on tosi korkeel, joten ne lapset oli hetkes iha puhki, mut sit ku tuli niiden juomatauko ni niil kyl riitti energiaa tehä kaikkii temppui.  Mun mielest on niin huvittavaa ku nää jenkit raahaa niitten retkeilytuolei kaikkial. Jos ihmiset tulee seuraa meijän marching band harkkojaki ni niil on niiden tuolit mukana. Sit alko sataa, joten lähdettiin pois, koska nää ei myöskään kestä pikku sadetta.

Mom heitti mut meijän lähel olevaan Southpark Malliin, jonka jo tosi hyvin. Menin yksin kattomaan homecoming mekkoo, ku olin jo torstaina Melanien (thai vaihtarin) ja sen siskon kaa kattomas mekkoi, mut en löytäny sopivaa sillo. Halusin omas rauhas kattella ja sovitella. Oli niin rentouttavaa vaan kuljeskella siel ostoskeskukses itsekseen. Löysin mun homecoming mekon, mut näätte sen sit vast ku käytän sitä. Selitän kans enemmän homecomingista sit ku meil on se. Ostin vähän muutakin tarpeellista. Ostin vihdoin kynsisakset! Näil ei oo ollenkaan kynsisaksii ja oon yrittäny leikata mun kynsii sellasel kynsileikkkuril ja se on ihan hirveetä, ku mul on pitkät kynnet. Ois pitäny tajuta ottaa kynsisakset Suomesta, koska tääl ne on kaikki sellasii käyrii, mut ne käyrätki tuntuu jumalaisilta nyt. Tänään tai joku lähipäivä oli pinkki tuetaan rintasyöpäpotilaita päivä, Sen takii siel ostoskeskukses oli kaikkii tanssiesityksii ja vaaleenpunasii koristei. Eilises pelis meijän football pelaajil oli pinkkei sukkii, kenkkii, sellasii hihoi ja sit niil oli sellasii narui ja se oli must jotenki söpöö.

Kristy haki mut ostoskeskuksesta ja mentiin syömään iha tajuttoman hvyään hampurilaisravintolaan. Meijän tarjoilija vaihtus kesken meijän ruokailun, koska sen meijän ekan tarjoilijan työvuoro loppus. Mul oli Spritee ja Kristyllä vettä ja sit se meijän uus tarjoilija ei tienny et mul spritee, joten se tuli avuliaasti täyttämään mun lasin, joka oli puolillaan, ja kaato siihen vettä. Raukka parka oli niin nolona ku sanoin et mul ei kyl ollu vettä, mut ei se mitään ku en mä enään aikonu sitä juoda. Kävi niin sääliks sitä tarjoilijaa.

Illal mentiin Kristyn kaa kattomaan Aunt Nancyn ja Aunt Mattin luo Ohio State peliä ja siel oli kans Granpa ja ma. Se oli ihan hauskaa ja Madison valitsi mut viemään hänet nukkumaan. En oo ikinä ennen sitä tehny, joten Kristy tuli mun kanssa viemään Madisonin. Madison sai ite valita, mikä iltasatu luetaan ja se halus et luetaan pääsiäiskertomus, eli kuinka Jeesus ristinaulittiin ja se heräs henkiin jne. Sit oltiin iha Kristyn kaa et siis ihan oikeest haluut et luetaan tää ja sit tyttö vastas "mut se kertoo Jumalasta" mut silti, kuka haluu kuulla pääsiäiskertomuksen iltasaduks. Me luettiin sit se, mut ei kyl ollu ihan perinteisin iltasatu.Grandma, Aunt Nancy ja Kristyn jalatElina on ihan liian vaikee nimi starbucksille :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti