maanantai 14. lokakuuta 2013

Pikku postaus omenasoseesta

Oltiin tekemässä omensasosetta Kristyn kaa sen isän luona. Ajattelin ottaa kameran mukaan, mutta en mä muistanu, joten ei mulla oo ku pari kuvaa, jotka Kristy otti sen kännykäl. Meil oli kutieskin tosi hauskaa ja siis omenasoseen tekeminen on tosi helppoo. Mun piti vaan pilkkoo niit omenoi ja sit ne omenat keitettiin ja sit se omenamömmö laitettiin sellaseen puristin juttuun ja siit synty omenasoset.

Kristy onnistus polttamaan yhet omenat sinne kattilan pohjaan ja se haju oli iha järkyttävä. Mul oli omenoiden pilkkomisen ja sen siivilän käyttämisen lisäks yks tosi tärkee tehtävä ja se oli ilma tyhjentäminen pusseista. Me pussitettiin se valmis omenasose sellasiin minicrip pussien tapasiin pusseihin, jois on sellanen hieno sulkija ja mun piti sellasel normaalii isommal pillil imee ne ilmat pois sielt pussist ennen ku ne suljettiin ja voi vitsit ku rupes pyörryttää, mut ainaki mul oli hauskaa ja vähä erilaisempi kokemus.

Olin kans lauantaina yhen meijän koululaisen sweet 16 juhlis ja oli kyl tosi kiva ilta ja harmittaa etten tajunnu ottaa kameraa mukaan. Meil oli loppuillast bonfire eli siis tavallaan nuotio ja siis ihan oikeest sielt lensi yhtäkkii sellanen kekäle sen synttärisanakrin syliin ja se karjasi ja huitas sen pois ni siit tuli tuhansii sellasii pienii lentelevii kipinöi ja siin samas se viel onnistu kaatuu sil tuolil. Kaikki vaan nauro täysil ja sit yhtäkkii yks tyttö vakavoitus ja kysy "mitäs jos se ei voi saada enää lapsii?" Ööh ei se kekäle ees polttanu kunnon reikää sen tytön farkkuihin. hohhoh rakas lapsi :)

Liam oli niin väsyny omenasose-päivän jälkeen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti