maanantai 18. marraskuuta 2013

Ens viikolla alkaa joulukuu!

Onpas järkyttävää, miten aika menee nopeesti! Täällä ensilumi sato viime viikolla ja pian toivottavasti tulee talvi. Kävin viikonloppuna kävelemässä co lakel ja metroparkis ja otin kameran mukaan, koska nyt on viimisii hetkii ku voi ottaa syksykuvii. Mun mielest on ihanan rentouttavaa ostaa kahvii ja mennä vaan kävelyl tonne. Pystyy unohtaa huolet ja vaan rentoutuu. Tuun ikävöimään noit kauniita puistoja kyl niin pal, ei se vaan oo sama asia kävellä litsan järvel ja takas. Tuol voi kans nähä iha valtavii oravii ja melkeen joka kerta peuroi.

Tuun niin pal ikävöimään tätä kahvikulttuuria. En ees oo ollu aikasemmin mikään kahvin juoja mut täällä jotenkin se on vaan niin hyvää. On niin taivaallista vaan aamusin seista "bussipyäkil" ja se kahvi lämmittää käsii ja sit on iha semmone "oih elämä on ihanaa"- olo. Vaihtarina oppii kyl nauttimaan pikkuasioista ihan eritavalla. Olin tänään niin ilonen, kun huomasin saaneeni postia kotoota. Paketista llöytys Fazerin joulukalenteri. Oi sitä onnea, mut samal toivois et ois jo se joulukuu! Niin paras ku koko joulukuun saa aina pikkupalan Suomea. 

Skypettelin kotiin kans viikonloppuna ja tajusin, et täl hetkel oon ihan oikeesti onnellinen tääl. Mul oli vähä vaikeempi vaihe tos, mut nyt alkaa taas elämä oikeen sujumaan. Oli muuten turhin postaus ikinä. Halusin nyt vaan kertoo kuinka paljon tykkään mun sunnuntai kävelyistä ja joulukalenterista :D













4 kommenttia:

  1. ei oo yhtään turha postaus, kun kerrot ett hyvin pyyhkii :)

    VastaaPoista
  2. Siellä jatku kesä vaikka minne ja silti talvi alkaa samaan aikaan ku täällä! Ei kuulosta lainkaan reilulta :D

    VastaaPoista