keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Wedding

Kerron mun hääkokemksista nyt ku huomenna on kiitospäivä, joten pitää sit kirjotella siit. Oltiin tosiaan jonkun meijän sukulaisen häis. En ihan tajunnu ketä se oli mut jonkun serkku se oli. Ei menty kirkkoon, vaan suoraan juhliin. Oon kattonu paljon kaikkii jenkkihääohjelmii ja löysin kyl tosi pal yhtäläisyyksii. Juhlat oli siis hotellissa. Meil oli yks sellanen iso huone jos juhlittiin. Paikka oli koristeltu tosi kauniisti. Eka oli sellanen coctail hetki ennen, kun se morsiuspari saapus. Sit sellanen kunnon show pystyyn, ku se morsiuspari saapus. Ne leikkas kakun heti siin ja sen jälkee ne meni paikoilleen. Morsiuspari ja ne morsiusneidot, kaaso ja bestman sun muut istus sellases pitkäs pöydäs. Ihan niinku leffoissaki! Sit kaikki piti puheit ja olin iha blaah, ku en tuntenu ihmisii enkä tajunnu puheit.

Me oltiin aikasemmin kutsun yhteydes jo tilattu, mitä halutaan syödä. Ruoka tuotiin pöytiin ja pöydät oli muute pyöreit. Ihan niinku kaikis ohjelmis. Ruoka oli tosi hyvää ja tykkäsin meijän pöytäseurueest tosi pal. Mun vieres istu aivan ihana sellanen pikkupoika joka rakastu muhun. Sit ku oli saatu syötyy ni alettiin tanssii. Eka oli se morsiusparin tanssi ja sit morsian ja isä ja sulhanen ja äiti ja jotain sellast. Sit alko kunnon biletysmusiikki ja kaikki tanssi iha täysil. Tanssittiin kans jotain iha kummallisii sellasii yhteistanssei, jotka kaikki ties ja olin iha öööööh, mut oppisin ni ne nopeest ja oli kivaa.

Näil on sellanen tapa, et yhes kohtaa pyydetään kaikki naimisissa olevat tanssimaan ja sit aletaan sanomaan sillee et ne jotka on menny naimisiin tänään poistukoot, ja sit vuoden, viis vuotta, 10, 20... Niin kauan kunnes siel on enää jäljel se pari, joka on ollu kauiten naimis. Se oli mun mielest tosi sulosta. Sit oli samat sukkanauha jutut ja kimpunheitot. Tääl on myös sellanen tapa et morsiammella pitää olla yllä jotain uutta, jotain lainattua ja jotain sinistä. Usein se vanha tai lainattu on joku vanha koru joka kulkee suvus ja must se on kans niin hieno idea. 

Siel oli semmonen kuvauskoppi jonne sai mennä ottaa kuvii. Sit ku oli ne kuvat otettu ni piti tehä niist semmonen leikekirjan sivu ja sit niist sivuist koottiin kirja sil morsiuparil. Aivan ihana vieraskirja idea, mut en tiiä toimisko se Suomessa. Ai niin ja sit ku kilistettiin veitsel lasii ni morsiusparin piti pussata. Hiukan ihmettelin, ennen ku mul selitettiin, miks vähän välii joku alkaa likuttaa lasei, eikä kukaan sitlikään pidä puhet. Pahoittelen etten ottanu kameraa mukaan, joten mul ei oikeestaan oo mitään kuvia.

Kristy and mom

Kristy and I

Grandpa and grandma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti