lauantai 2. marraskuuta 2013

Homecoming

Tää postaus tulee kyl nyt niin myöhäs, mut ei vaan oo aikaa postailla, ku koko ajan on tekemistä. Meillä oli tosiaan homecoming vviime viikolla eli paljon myöhemmin kun muilla. En ihan tiiä miks sitä vietetään mut käytännös eillä oli yhen viikon ajan spirit week eli jokasel päiväl oli joku teema. Teemat oli vähä laimeit, joten harva puketu, mut ne jotka pukeutunu ni oli kyl panostanu ihan tajuttomasti. Ehdottomasti hienoimmat asut oli ku oli Halloween custom day. Muita teemoja oli värit eli jokasel luokka-asteel oli oma väri ja sit disney/superhero. Ite en pukeutunu, ku ei mulla oikee ollu mitään teemoihin sopivaa ja sit en viittiny ostaa vaan tota varten mitään. 

Perjantaina oli homecoming peli. Se oli meijän viiminen kotipeli ja se oli vaan ihan mahtavaa. Se oli muuten ihan tavallinen football peli, mut ennen pelii julistettiin homecoming queen ja king. Meijän king oli joku suosittu football pelaaja ylläri pylläri, mut oon niin ilonen tost meijän homecoming queenist, koska se oli yks meijän koulun kehitysvammanen tyttö, joka on siis vakavasti kehitysvammanen ja pyörätuolis ja kaikkee. Ihmiset oikee kamppanjois et se voittais, koska kaikki halus et se saa kokee jotain ainutlaatusta. 

Meijän marching bandille viiminen kotipeli oli kyl ihan omaaluokkaa. Ennen pelii meil oli sellanen et kaikki seniorit piti pienen kiitospuheen kaikil muil. Ihmiset itki ja kerto oikeest kuin mahtavaa on ollu. Tajusin et tuun kyl ikävöimään marching bandia, koska se on iso perhe, jonka kaa on kiva viettää aikaa. Aina ei huvita perjantaisin lähtee peleihin, mut sit ku on siel kavereiden ympäröimänä ni tajuu et tää on jotain iha uskomatonta. Oon niin ilonen et mun host perhe laitto mut osallistumaan. Meijän homecoming half time show oli iha tajuttoman hyvä ja kaikki tanssis iha täysil katsomos ja voi vitsi oli kyl paras peli ikinä.

Lauantaina oli sit meijän homecoming tanssit. Mulla ei ollu deittii, joten menin sellasel isol kaveriporukal. Puolet meijän porukast meni yhen tytön isovanhempien tajuttomaan hineoon taloon laittautumaan. Ite kävin laitttaa mun hiukset kampaamos, mut muuten sit laittauduin siel. Se talo oli siis ihan uskomaton. Ei pysty sanoin kuvaamaan. Syötiin kans illallinen siel, koska Avan isä on kokki. Oli kyl niin hyvää ruokaa ja seura oli iha parast. Sit loput ihmiset tuli ja otettiin kuvii. Valitettavast keli oli iha hirvee, joten ei voitu ottaa kuvii oikeestaan ulkona. E myöskään ottanu mun kameraa mukaan, joten kuvien laatu heittelee aika pal.

Sielt sit jatkettiin koululle tansseihin ja mul oli iha äärettömän hauska ilta. En oo koksaan tanssinu niin paljoa ja niin täysillä. Tuntus et kaikki oli ku jostain elokuvasta. Siel oli katos sellases verkos ilmapalloi, jotka sit yhes kohtaa päästettiin tippumaan, sit yhtäkkii jotkut rupes vetää soloo ja kaikki taputti ympäril ja sit toinen tuli haastaa. Tutustuin niin pal uusiin ihmisiin ja vanhoihin tuttuihin paremmin. Mul oli tosi hauska ilta ja just sen takii et annoin mennä vaan. 

Me, Melanie (Thai) and Mariela (Chile)








5 kommenttia:

  1. the second picture is so adorable!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja heei tuolla mun blogissa on sulle haaste! :)

      http://america-asmydestination.blogspot.com/

      Poista
  2. Sulla on kyllä kaunis blogi! :-) Käythän kurkkaamassa minunki blogiani ja mikäli kiinnostuit, niin lukijaks vaan? :)

    http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista