torstai 28. marraskuuta 2013

Thanksgiving

Tänään vietin mun ensimmäisen kiitospäivän. Tälle juhlal on varmasti olemas hieno tarina, mut kukaan ei sitä mul kertonu sanottiin vaan et liittyy intiaaneihin, mut käytännös kokoonnutaan viettämään aikaa perheen kaa ja syödään. Sit mietitään et mist ollaan kittollisia ja kuinka hyvin meillä on asiat. Tosi kiva juhlapyhä mun mielest ja mulla kun on viel niin pal aisoita, joista saan olla kiitollinen.

Meijän perheel on sellanen tapa et aamulla mennään syömään aamupala pumpkin pie mun grandpan and man luo. No mä ja mom mentiin, valitettavast muut ei päässy, koska mun sisko vietti aamupäivän sen isän kaa ja mun täti lähti new yorkiin, mut mä sain maistaa ekaa kertaa oikeet amerikkalaist pumpkin pieta, en mä mitään feikki verioo kyl koskaan maistanu, mut niin. Yllätin itteni ja tykkäsin siit ainaki ku laitto pal kermavaahto. Vähä niinku mämmi et en mä sitä pelkästään söis mut ku laittaa tarpeeks maitoo ja sokerii ni ihan mahtii.

Sit mentiin kotiin laittautumaan ja palattiin takasin niille. Tapasin tänään ekaa kertaa mun sedän ja sen perheen, koska ne asuu Michiganis. Meil oli sellanen kokonainen kalkkuna, mut sitä ei tuoda kokonaisena ruokapöytään, leffat huijaa, koska se täytyy "perata", joten se oli kulhossa ihan pilkottuina paloihi. Sit oli kaikkee muutakin hyvää ruokaa. Jälkkäriks oli vähän lisää pumkpin pieta ja aivan ihanii keksei. Oisin voinu syödä niit keksi tuhat, mut käyttäydyin ja otin vaan yhen.

Illan paras vaihe oli ihan ehdottomasti, kun pelattiin pelii nimelt spoon. Se on kai niinku korttipeli. Siin istutaan pöydän ympäril ja sit keskel pöytää laitetaan yks vähemmän lusikoi mitä on pelaajii ja sit kaikil on neljä korttii kädes ja sit ruvetaan kierrättää korttei ja yritetään saada neljä samaa käteen ja sit ku saa ni yrittää mahdollisimman vaihvihkaa ottaa lusikan sielt pöydält ja sit ku huomaa et joku ottaa lusikan ni pitää kans yrittää ottaa lusikka ja se joka jää ilman putoaa. Se oli ihan mahtava peli. Adrenaliini virtas ja mul ja mun sedäl oli ihan hirvee taisto koko ajan, ku molemmat niin kilpailuhenkisii. 

Mulla oli ihan mahtava thanksgiving päivä ja oli niin kivaa tutustuu mun neljään uuteen serkkuun ja huomenna black friday shoppailuu ja jotain muuta. Nyt saa alottaa joululaulujen kuuntelun, koska tääl aletaan viettää jouluu heti ku thanksgiving on ohi. Kuvasaldo on vähä surullinen, mut ehkä te kestätte, ku mun sanallinen tuotos on niin upee ;)Rakastan tota dinomukii :3

Kristy and Colin 

Ei oo juhlia ilman red zolo cups


Pumpkin pie


Mom, Colin and Uncle

2 kommenttia:

  1. Sut on haastettu!--->
    http://myundiscoveredworlds.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Hei Elinaa!! Mulla ois sulle haaste :)

    http://sweetsouryear.blogspot.fi/2013/12/haaste.html

    VastaaPoista