keskiviikko 11. syyskuuta 2013

9/11

Tänään tosiaan oli syyskuun 11. ja Suomessa kukaan ei sitä mitenkään huomioi, mut täällä se tietenkin on isompi juttu. Meillä aamun kuulutuksessa puhuttiin asiasta ja marching band harjotuksissa tehtiin mun mielest tosi hineo ele uhrien muistamiseks. Harjotusten lopuksi tosiaan laitettiin kaikki instrumentit pois ja meil oli sellanen valtava yhdysvaltojen lippu ja sit otettiin kaikki kiinni sen lipun reunoista ja mentiin istumaan maahan ja siis tosiaan se lippuhan ei saanu koskee ollenkaan maahan, joten se oli yhtä taiteiluu, mut onnistuttiin. Sen jälkeen Mr. Fudale eli se marching bandin johtaja luki artikkelin siit tapaturmast ja just kuin mont ihmist sillon kuoli jne jne. Lisäks oli viis nuorta, jotka luki tosi kauniita "runoja". Se oli jotenki tosi hienoo, ku kerrankin kaikki osas käyttäytyy ja se valtava lippu oli siin meijän keskellä ja kaikki teki yhteistyötä et saatiin se lippu pysymään ilmas. 

Muo kosketti eniten pätkä, jos puhuttiin siitä kuinka ajatellaan et aina tulee seuraava päivä eikä mitään tapahdu. Et voi ihan hyvin odottaa huomiseen et sanoo rakastavansa toista ja et mitä kaikkee oikeesti tekis jos tietäis et huomista ei tuukkaan. Se kosketti muo erityisesti, koska oon niin kaukana mulle tärkeistä ihmisitä, eikä oo mahdollisuutta halata niitä ihmisiä, mut silti vaiks oon kaukana ni rakastan teit mulle läheisii ihmisii ja toivon et kaikil on asiat hyvin. Muistakaa ettei huominen oo itsestäänselvyys!

Meijän koira sekos tänään ja kävi mun kimppuun ja nyt mun lemppari lökäreis on reikä. Yleensä saan sen rauhottumaan, ku se sekoo, mut tänään se oli ihan mahdoton ni mun oli pakko laittaa se häkkiin, vaiks olin kotona. Mä ajattelin et must saattais tulla kissa-koira-ihminen tääl mut mä oon vaan ehtist enemmän sitä mielt et koirat on kivoi niin kaua ku mun ei tarvi elää niiden kaa. Se muuten söi eilen meijän illallisen, joten jouduttiin tilaamaan pitsaa :DD Sillon tykkäsin siit iha semisti.
1 kommentti:

  1. sut on haastettu! :) http://awesomeunicornwhale.blogspot.fi/

    VastaaPoista