maanantai 2. syyskuuta 2013

Labour Day

Meil on siis hiukan pidempi viikonloppu, koska maanatai vapaa Labour Dayn takia. Kysyin miks sitä vietetän ni mul sanottiin et sil juhlistetaan kesän loppumist, mut mul on sellanen kutina et se ei oo oikee syy, koska mun käsittääkseni sitä vietetään niinku työmiesten juhlistamiseks.No mut pääasia on et meil on vaapaata.

Oli niin ihanaa ku sai nukkuu pitkään ja sit söin aamupalaks täysjyvä bagelin puutarhan vihannekset tuorejuustolla ja join appelliisinmehua. Mun vapaapäivä menee kylläkin anatomian ja matikan läksyjä tehdessä ja niistäessa. Oon siis kaks päivää ollu ihan hirveen flunssanen, mut nyt sentään olo on hiukan parempi kun eilen. Eilen oli kyl rankkaa, ku oli huono olo niin kaikki ärsytti ja olisin halunnu olla van kotona sairastamas, mut se olo meni ohi ja nyt kaikki on taas hyvin.

Mul on ollu viikonverran ongelmii mun jenkkikännykän kaa. Se on sammunu ihan omia aikojaan lakkaamatta. Mentiin sunnuntaina myymälään sanomaan et se on rikki. Ne myyjät piti muo ihan idioottina. Eka ne kysy mult et sammuuks se niin et se saammu sammuu vai pimeneeks se näyttö vaan. Katoin sitä myyjää sillee ei helkutti. Sit ne kysy et mitä mä teen ku se puhelin sammuu ja sanon et painan sitä nappulaa niin et se menee pääl. Sit se myyä kysyy mult et kai sä tiiät et jos painat sitä nappulaa tarpeeks pitkään ni se sammuttaa sen kännykän. Siin kohtaa tajsuin et ei täst tuu mitään noi myyjät on ihan idioottei. Ne sit totes et se kännykkä on ihan kunnos et se pitää vaan sammuttaa kerran päiväs et se kännykkä saa levätä.

Seuraavana päivänä se kännykkä sekos loppullisesti. Sitä ei voi enää käyttää ilman et se on laturis kiinni, koska se sammuu samantien, mut kun laittaa sen laturin kiinni ni se väittää et kännykän akku täynnä. Oisin sillo heti voinu sanoo niil myyjil et siin on akus vikaa, mut ku kerran alan ammattilaiset oli sitä meitl et se kännykkä on ihan kunnos ni ei sit. Nyt käytän mun suomi-kännykkää niin kaua et saan uuden kännykän tai noi korjaa ton.

Ai niin jätettiin meijän koira vapaaks sisäl ku lähettiin shoppailee ja se oli ollu ihan monsteri ja tuhonnu kaiken pitä oli löytäny ja siinä samassa meni myös mun tuoma Tatu ja Patu Suomi-kirja. Nyt on siit kirjast enää jäljellä muutama sivu eikä yhtään kokonaist sivuu. No mut se on vaan elämää :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti