lauantai 31. elokuuta 2013

My first football game

Meil oli perjantain kauden eka peli, joka oli vieraspeli eli mentiin marching bandin kaa viidella koulubussilla sinne toisen koulun stadionil. Olin niin kauhuissani, koska meijän soittoo näytettiin telkkaris. Meijän pregame juttu ei oo viel valmis, joten aluks soitettiin vaan sielt katsomost ja se oli ihan järkkyy, koska siel oli niin ahdast ja meil oli ne torvet ja kaikkee. Sit en tajunnu yhtään mitään siit pelistä. Tai no kyl mä sen verran et sit ku joku juoksee sen pallon kaa sinne toisel puolel kenttää ni siit tulee paljon pistei, mut monet lupas ens pelis yrittää selittää sitä pelii mul. Mun mielest se oli ihan älytöntä, koska sitä pelii pelattiin sillee et ku joku sai pallon ni vastapuolelt tuli vähintään kolme jätkää jotka vaan hyppäs sen yhen tyypin pääl ja sit ne oli kaikki siel semmoses kasas. Mut siel oli ihan uskomaton fiilis, joten ei se ymmärtämättömyys muo oikeestaan haitannu. Niin ja sit soitettiin sellasii pienii pätkii aina välil ja ne jotenki liittys siihen pelin kulkuun mut en mä oikeestaan tiiä miten. Mut esim soitettiin star warsin tunnarii yhes vaihees ja kaikkee muuta vastaavaa.

Puoliajalla mentiin kentälle soittamaan meijän half time show ja se on mun lemppari, koska sillon soitetaan kaikkii kivoi biisei esim. Lets get loud, Bruno mars - Locked out of heaven, Karmin - Brokenhearted ja sit jotain paramoren biisii. Marching bandeil on yleensä tanssijat jotka tansii niiden edes, mut meijän band tansii samal ku soittaa ja sit meil on viel laului ennen tai laulun välis tai laulun lopus kohta jos ei soiteta vaan tanssitaan meijän tanssikuvioi. Se tanssiminen on ihan parasta koko hommassa. Me tehdään myös kuvioita silleen et marssitaan eripaikkoihin niin et mudostetaan kaikkii kuvioi ja kaikki on tosi tarkkaa esim. askelten täytyy olla tietyn kokosii et pysytään suorisriveis ja torvet pitää nostaa täsmälleen samaan aikaan ja kun avataan jalat haara-asentoon ni ne pitää avata tietyl taval.. Toi tanssiminen nostaa kans ihan uskomattoman paljon marching bandin yhteishenkee. Mä laitan kyl videoo meijän tansseist joku kerta, mut en tiiä viel onks mul sellast matskuu.

Hävittiin muuten meijän peli, mut ei se latistanu meijän tunnelmaa ollenkaan. Pelin jälkeen on tapana et lähetään ulos hengaa ja juhlistamaan sitä et peli on ohi. Meil oli niin tajuttoman kuuma uniformujen kaa joten käytiin kaikki eka kotona ja sit pari poikaa tuli hakee muo ja lähettiin isommal porukal co lakesille hengaa. Siel oli niin kaunista ja ilma oli niin lämmin vaiks kello oli yli puolen yön. Pojat tutustutti mut myös niiden tällaseen traditioon, jota ne kutsu dick festiks eikä se oo niin epäilyttävää milt kuulsotaa. Se on vaan siis ruoka joka syödään illallisen ja aamupalan välil  yöl joskus mukavasti jälkeen kahentoist. Olin eka tyttö joka pääsin mukaan dick festiin ja se oli suuri kunnia niiden mielest. Mun mielest siin ei ollu mitään ihmeellsit. Ne vaan meni ravintolaan syömään pannukakkuu yöl. Mul oli kyl kiva ilta ja tykkään niin pal täst ku näil on autot, koska eilen oli niin mahtavaa vaan mennä avuoatuol pitkin Bereaa ja nauttii lämpimäst ilmast.

KUVIA TULEE KUNHAN SAAN KAMERASTA KUVAT.


1 kommentti:

  1. "jalkapallo" oli siis vissii amerikkalaista jalkapalloa (näin suomalaisittain)? :D

    http://www.youtube.com/watch?v=WNWUbkeLrYw

    :)

    VastaaPoista