sunnuntai 18. elokuuta 2013

Shopping

Oltiin shoppailees, koska tarvitsin vaattei, joita voin käyttää koulus. Mul ei ollu yhtiikään kouluun sopivii shortsei ja piatojakin vaan pari. Ei menty ostoskeskukseen, koska mom oli jo valmiiks väsyny, joten mentiin kauppaan nimelt old navy ja siel oli tosi kivoi basic vaattei halval. Äiti älä saa sydänkohtaust :D Ostin kahet shortsit ja ne oli yhteen 12€ ja tosi kivat. Lisäks löysin kaks ihan super kivaa t-paitaa ja sit kaks pitsitoppii, kaks perus pitkähihast, kolme neulet, ihanan punasen hameen ja tosi söpön vihreen mekon. Lisäks käytiin kenkäkaupas ostaa mul kahet balleriinat ja yhet flipflopit. Olin niin innoissani, kun löysin noi siniset pitsiballeriinat, koska Suomes käytin niit h&m:n pitsiballeriinoi koko ajan. Ja kengät oli 11€, 18€ ja 7€. Noi beiget niitti balleriinat on kans niin söpöt! Niis on niittei kans kantapääs. Mä rakastan amerikkaa! 

Tänään oli avoimet ovet koulul, joten käytiin siel ja käveltiin monta kertaa läpi mis luokis mun kurssit on ja oikees järjestykses. Mul on siis joka päivä samat aineet ja samas järjestykses. Mul ei oo viel lokeroo, joten mun kävelyreitti hiukan muuttuu sit ku saan sen, mut nyt ainakin tiiän mis ne luokat on ja osaan kulkee siel koulus. Tapasin osan mun opettajistakin ja mul on kyl ihan superkivoja opettajia. Oon ihan happy happy.

Illalla mentiin mun tädin luo viettään sen synttärei. Sit mullekkin laulettiin ja mäkin sain puhaltaa kynttilöi, ku mul on huomenna synttärit. Grandpa ja ma oli tuonu mul kortin ja momin täti ja setä anto mulle ihanan lompakon. Madison oli pyydystäny jonkun kummallisen valtavan heinäsirkan, jonka siivet näyttää lehdilt ja se esitteli sitä mul ihan innoissaan. Madison rakastaa ötököitä ja se laitto sen heinäsirkan sen hiuksiin ja se halus silittää sitä. Kuka haluu silittää heinäsirkkaa?! Madison on ihana, vaiks en ymmärrä puoliakaan siit mitä se sanoo. MAdison olis voinu istuu koko illan mun sylis, mut mun täti käski sen pois, kun syötiin kakkuu. Siel oli jätskikakkuu ja se oli ihan taivaallisen hyvää. Ei voi ymmärtää, jos ei oo koskaan syöny.

Anteeks kuvat on tosi huonoja.
4 kommenttia:

  1. Ah toi lompakko <3

    p.s. nää alkaa jo nyt "ette tee vaan ymmärrä ku ette ite oo täällä" ;)

    VastaaPoista
  2. ää noi neuleet tuo mulle :o

    VastaaPoista