torstai 15. elokuuta 2013

Neigbourhood

Mä aattelin, et joku saattaa olla kiinnostunu siit, et millases paikas asun. Mä en vielä oo ite päässy pyöräilemään sinne Berean downtowniin, koska en osaa mennä sinne, mut tänään kävelin Bonnien luo. Bonnie on siis mun liaison eli sellanen tukihenkilö, jolle voin puhua jos ongelmii enkä voi keskustella niist mun perheen kaa tai sit ne ongelmat koskee mun perhettä. Bonnie asuu tosi lähel meit ja mä oon ollu paljon tekemisis hänen kaa. Ollaan käyty illalisel Bonnien luo, mä oon käyny kävelyl semmoses luontopaikas ja syömäs Bonnien kaa ja tänään meil oli brunssi, jonne tuli yks Bonnien työkaveri ja sen tytär, joka käy samaa kouluu ku mä.Sen jälkeen meijän piti lähtee ajamaan pyöril mun koulul, et oisin oppinu sen reitin, mut mun takarengas oli täysin tyhjä, joten mentiin sinne autolla ja haettiin papereita tennistä varten ja sit viel käveltiin puolet siit mun koulumatkast, ku menttiin kävelylle Bonnien koiran kaa. Bonnie on aivan ihana, ei ois voinu toivoo parempaa liaisonia. Niin  ja Bonnien mies on aivan uskomaton kokki :3

Berea on mun mielest tosi tyypillisen näkönen jenkki asuinalue. Talon on mun mielest hirveen söpöjä. Erityisesti sellaset vanhat talot, joita tääl on tietyl alueel. Ja siis on ihan kauheet, kun mun mielest jokanen katu näyttää samalt ja jokanen risteys näyttää samalt. Mut tääl on enemmän puita katujen varsilla ja tykkään kävellä tääl jopa enemmän, ku Suomes, koska talot ja niiden pihat on hauskan näkösii, joten riittää katteltavaa. Tääl on kans sellasii punasii vesitolppajuttuja. Me asutaan tosi lähellä Berean elementary schoolia. Se on ihan valtava, koska tääl on tehty koulu uudistuksii ja suljettu pikkukouluja ja siirretty ne kaikki tohon isoon kouluun, joka on ihan uus. Ja must on hauskaa, kun enne ja jälkeen sen koulun ties on sellaset varotusmaalaukset siit et koulu lähestyy.

Ihmettelin eka et ompa outoo et kaikkial saa ajaa vaan 25, mut sit tajsuin et se ei oo 25km/h vaan 25mailia/h. Tääl on must tosi kummallist et tyyliin joka risteyksessä on Stop-merkit niinku kaikissa niissä haaroissa. Eli jos on risteys johon tulee neljä tietä niin siin on neljä Stop-merkkii. En tiiä onks Suomes tällast, mut mun mielest niis on enintään kaks merkkii. Enkä siis oo tajunnu et onks tääl sitä et oikeelt tulevii väistetään tai et Stop-merkki tarkottaa et muil on etuajo-oikeus. Must tuntuu et tääl vaan se, joka on ekana pysähtyny risteykseen saa mennä ekana.

Ekana on kuvaa mun kotitalosta ja mun kadusta. Sen jälkeen koulusta ja toi talo jonka seinäs lukee Board of Education on talo jos kävin rekisteröitymäs kouluun. Se vaan sattus olemaan siin matkan varrel, joten otin kuvan siitkin. Oisin halunnu ottaa enemmän kuvia, mut sit mun kameran linssiin tuli joku kenkku tahra ja kaikki kuavt oli ihan sumeita. En siis tiiä, koska tulee kuvaa, koska ekana mun täytyy saada se linssi puhtaaks. Olin tänään orientaatiossa, joten seuraavaks kerron siitä. Oon myös tehny jo aine valinnat, mut kerron siitäkin sit joskus toiste.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti