lauantai 17. elokuuta 2013

My home

Laitan nyt vähän kuvii täst mun kodista täällä. Tää on paljon pienempi kun vertaa mun kotiin Suomessa. Meil on niinku olohuone, keittiö ja ruokapöytä samas huonees ja sit erikseen on viel niinku family room, jos on lisää sohvii ja sit piano. Sit mul on oma huone ja yhteinen kylppäri Kristyn kaa. 

Meijän talo on kans jaettu kahtiin porteilla, koska Liam ja Eve ei tuu toimeen keskenään. Liam asuu keittiön puolel ja Eve makkareiden puolel. Eve on päättäny myös et paras huone meijän talos on mun huone, koska siel se saa eniten huomioo. Se on tosi pieni kisu, mut sulonen ku mikä ja se tykkää tulla syliin ja nukkuu mun kaa. 

Liam on adoptoitu eli se on sellanen pelastettu koira. Se on viel aika pentu ja sen kouluttaminen on viel kesken. En oo tottunu asumaan koiran kaa, joten aluks mul oli vähän vaikeuksii, mut nyt oon päivät kahestaan sen kaa kotona ja tuun hyvin toimeen ja osaan käsitellä sitä. Me ei käytetä sitä ulkona kävelyillä, vaan päästetän se vaan takapihal ja se on must outoo. Must kuitenkin tuntuu, et nyt aletaan opettaa sitä kävelyil, koska noi oli ostanu sil kävelytys valjaat. Must ehkä vaan vähä myöhänen aika alottaa harjottelu, ku Liam on jo 8kk. 

Tänään ollaan menossa shoppailemaan mulle vaatteita ja erityisesti sellasii, joita voin käyttää koulus, koska omistan niit kovin vähän. 

4 kommenttia: