perjantai 16. elokuuta 2013

Arrival Orientation

Mun ensimmäinen orientaatio oli tosiaan nyt vast. Joillain se oli heti saapumis päivänä, mut mul vasta viikon pääst saapumisest. Se oli aivan äärettömän tylsää ja siit olis ollu niin paljon enemmän apua, jos se ois ollu sillon kun saavuin. Saatiin siel sellaset vihkoset, jois oli kaikkii juttui. Se orientaatio oli tylsä, koska meil oli kerrottu kaikki asiat jo Suomes, joten ei tullu mitään uutta. Paitsi et toisin ku meil sanottiin Suomes ni päältä ajtettavan ruohonleikkurin ajaminen on ihan sallittuu, koska siihen ei tarvita ajokorttii. Ja siis ihan oikeesti mul pursuu toi mieliala käyrä jo korvis, koska se sama käyrä näytetään ihan jokases afs jutus, mut ehkä jollain ei oo kotimaas orientaatioo tai jotain. Siel vihos oli kyl tosi hyvii sellasii kysymyksii, jotka liittyy talontapoihin ja sääntöihin, jotka ois ollu hyödyllisii silloin kun saavuin,. mut must tuntuu vähän tyhmält ruveta niit nyt käymään läpi.

Mut siel oli joku 14 tai 13 vaihtarii tält lähialueelt ja kaks niist on sellasii, jotka käy mun kaa samaa kouluu. Oli kyl kiva nähä muita tän alueen vaihtareita, koska niiden kaa oon kuiteski jonkunverran tekemisis. Myös meijän kaikkien Liaisonit oli siel paikal ja ne teki harjotuksii meijän kaa. Siel oli muute poika ruotsista ja sil oli niin huvittava aksentti oikeest! Mun aksentti kuulostaa kulemma silt ku olisin Minnesotast, et en sit tiiä mist se on tullu. Meil on seuraava orientaatio kuukauden pääst, mut sitä ennen meil n viel piknik yhessä.

Tääl muuten aina kun on jotain taukoi esim band campis tai tuol orientaatios ni näil on keksii ja sipsii niin ku syötävänä ja jääteetä juotavana. Mä vältävän niiden välipalojen syömistä, koska must ne on ihan turhii, ku ei mul oo nälkä tai mitään. Mä kyl sit taas aina juon, koska tääl on kummiski aika lämmin ni pelkään et tulee päänsärky tai jotain jos en juo.2 kommenttia:

  1. Rupeet opettaa niil ihan uusii tapoi ja otat aina välipalaevääks vettä, omppuu, pähkinöi ja kaikkee sellast :)

    VastaaPoista