perjantai 13. syyskuuta 2013

Sleep overs with my liaison

AFS:l on säänto ettei vaihtari saa olla yhtään yöta yksin kotona, joten nyt kun mom joutus sairaalaan ja Kristy lähti Los Angelesiin ni mun piti menna Bonnien luo yöks. Aluks se harmitti muo, ku olin hirveen väsyny eikä olis huvittanu yhtään mennä toisen kämppään vaivaks, vaan olisin vaan halunnu röhjöttää kotona sohvalla. Loppuen lopuks mul oli kivaa.

Käytiin ekana syömässä ravintolassa nimelt Panera. Ollaan käyty siel aikasemminki ja siel on tajuttoman hyyvii salaattei, sandwichei, keittoi ja paniinei. Tänään tilasin pekoni-kalkkuna-leivän. Onks se oikeesti kalkkuna? Kuulostaa vaan jotenkin tosi väärältä. Onpa outoo, mut sen jälkeen mä menin Bonniel ja Bonnie lähti kirkol ku sil oli Bible study.

Näil on niin hieno koti, kolme kerrosta ja sit viel semonen kellari tai sellanen ja siis mul on tosi iso huone tääl, et ei huono yökyläily ja lisäks jääpala-automaatti, jäätee ja How I Met Your Mother-ohjelma oli aika mukavaa. Sit kävin hake kameran kotoota, joten otin näitten koiran Sanderin mukaan, koska se on mailman kiltein koira ja sen kaa on niin kiva käydä kävelyl. Ruven muutenkin ulkoiluttamaan sitä koulun jälkeen aina ku haluun. Näil on myös kaks kissaa ja toinen niist on rodultaan sellanen et sil on ylimääränen varvas, vähän niinku peukalo.

Mut huomen illal todennäkösesti pääsen takasin kotiin, koska momin pitäis päästä kotiin huomiseks. Tosiaan mom sai eilen veritulpan jalkaan ja sit sen jälkeen sil tuli jotain sydän ongelmii ni sil on tehty kaikkii testei, mut kaiken pitais olla nyt ihan hyvin.

Mulla oli Bonniella kauhee fiilistely ilta. Kuuntelin suomalaist musiikkii ja olin iha oih Suomi. Selasin kans mun blogii taakseppäin ja tuli niin ikävä kaikkee Suomes. Mul oli vaan niin mahtava vuos ennen tänne lähtöä ettei mitään rajaa. Launtai aamulla lähtö afs-orientaatioleirille. Siittä sit sunnuntaina :D


2 kommenttia:

  1. Ei kai toi oo mikään noiden turvakoodi mikä sun kädessä lukee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha ei :D se on vaan se koodi millä saan ruokaa koulussa ilmaseks :)

      Poista