sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Weekend with Afs-student

Meillä oli tosiaan yönyli kestävä orientaatio. Meit oli joku 20 vaihtarii ja kaikki tän lähia alueen vaihtareita. Se leiri oli siel kirkos mis käyn sunnuntaisin ja se oli vähän hassuu ,mut ei haitannu menoo ollenkaan. Meil oli sellasii tylsii sessioita pienissä ryhmissä, joissa keskusteltiin kaikenlaist, mut onneks mun ryhmä oli tosi chilli ni suurimmaks osaks vaan juteltiin kaikkee et miten kenelki menee ja meil oli iha hauskaa. Tääl on nyt vaihtarei, jotka on ollu yli kuukauden tääl niinku mä, sit on vaihtarei jotka on ollu pari vikkoo ja sit vaihtarei jotka saapus torstaina. Meijän kouluun tuli uus vaihtari, poika espanjasta, ja se on kyl tosi kiva tyyppi. Tuun muutenkin tosi hyvin toimeen noiden meijän koulun vaihtareiden kaa.

Tehtiin myös kaikki sellaset paidat joihin piti piirtää kirjottaa oman maan lipun väreillä niinku kirjaimista AFS niinku itteään kuvaavat jutut ja mähän fiksuna tyttönä kirjotin Attractive Finnish Student. Se oli tosi hauskaa ja tehtiin niit tosi tosi kauan, ku kaikki oli niin innsoissaan siit. Sen jälkeen mentiin pelaa pihalle kick ballia. Se oli niin hauskaa. Se on vähän niinku baseballia, mut siin sen pallo luömisen sijaan pitääkin potkasta sitä. Se oli niin pal helpompaa ku baseball. Sen jälkeen vaan hengailtiin ja juteltiin porukois. Oli ihanaa huomata et kaikil oli smanalaisii ajatuksii ja tuntemuksii.

Käytiin kans kävelyllä ja kattomassa co lakesii ja se on siis se paikka, jossa hengaan usein iltasin ja siis siel on niin kaunista. En oollu enne käyny siel päiväsaikaan ja siel oli kyl kaunista sillonki, vaiks enemmän tykkään pimeällä, ku siel on kauniita valoja sillon. Sen jälkeen meil oli hauska kilpailu, jossa piti rakentaa mahdollisimman korkee torni käyttäen apuna vaan teippiä, pillejä ja sit niitten pillien laatikkoo, eikä saanu puhuu ollenkaan. Musta ei oikeestaan ollu mitään hyötyy, ku olin niin väsyny et hihittelin vaan ja leikkisin niil pilleil, mut ainaki mul oli hauskaa. Meijän tiimil oli toisiks korkein torni, et ei me ihan huonoi oltu.

Illan paras kohta oli ku mentiin pelaa ultimate frisbeetä ihan pimeel ja meil oli kaikil sellasii valotikkui, joita voi ostaa laivalt. Se oli niiiiiiin siistii. Se frisbee oli kans valaistu niil tikuil. Kaikil oli oman tiimin väriset tikut et tunnistettiin toisemme. Se oli oikeest niin hauskaa. Mä niin haluun tehä sitä jossain leirillä suomessakin. Mä onnistuin myös rikkomaan yhen tikun, joten ne nesteet purskahti tosi kivasti mun vaatteille ja naamalle, mut mitä välittämään pienistä.

Sunnuntai aamulla meil oli viel vähän orientaatioo ja sit tehtiin semmonen tosi iso juliste johon kaikki piirsi jotain oman maan väreil ja kirjotti kiitos omal äidinkielel. Oli kyl niin mahtava viikonloppu ja ku kaikki noi vaihtarit on ihan superkivoja ja sellasii ulospäinsuuntautunei. Tutustuin kans tosi pal paremmin oman koulun vaihtareihin ja se on tosi kiva juttu.


My team

The winners


Melanie thai girl and Wincyi Chinese girl

Ilaria Italy girl and Mariela from ChileOur new spanish boy Aniceto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti