maanantai 20. elokuuta 2012

Lääkäris!


Tänään lähdin kesken kaiken koulua käymään terveyskeskuksessa lääkärissä. Eipä se kovinkaan kummallista ollut. Mulla oli tosiaan AFS:n sivuilta tulostetut kaks paperia ja terkkarilta rokotustodistus mukana. Menin sinne lääkäril ja kerroin et ne laput pitäis täyttää kun oon lähössä vaihtoon.

Sit se vaan tiedusteli, et koska mut on mitattu ja sit se mittas mut. Olin muute 171 cm. Kysy kans painoo. Ainoan ongelman oikeastaan tuotti veriryhmä, jota en muistanut. Ei äitikään sitä muistanut. Sovittiin, että selvitän sen itse ja lisään papereihin.

Oli muuten tosi kivan näkönen nuori mieslääkäri. No oli se kans tosi mukava. Kyllä se vähän joutus käyttää ilmastasanakirjaa kun se niitä lappuja  täytti. Sairauksien nimet piti varmistaa enne ku laitto rukseja ruutuihin.

Ei ollu ollenkaan kauhea lääkärireissu. Turhaan mä olin sitä stressannu.

Nyt alkaa mun paperihommat olla aika lähellä valmista.
 • Neljä kuvaa viidestä on nyt valittu. Ainoastaan täytyy enää valita kuva kodista, mut muuten itsestäni, perheestäni, kavereistani ja harrastuksista mul on kuvat. 
 • Isäntäperheen kirje on nyt valmis ja siit tuli tosiaan kaks sivua. 
 • Odotan vaan, että sisko kääntää ja lähettää mulle vanhempien kirjeen.
 • Kaikki lupa- ja sopimuslaput on allekirjoitettu
Ainut mitä mul on jäljellä on koulupaperit. Eikä mua todellakaan huvittais niitä mennä täyttelemään kouluun. Aattelin, että odotan syyskuun alkuun ja sit vasta meen laput kädessä kouluun. Ne laput on ihan kauheen näkösiä, mut onneks se on kai rehtori, joka ne täyttää. En minä : )

3 kommenttia:

 1. Moi! Hei kiva että törmäsin sun blogiin! Oon nimittäin ite kanssa lähössä vaihtoon jenkkeihin AFS:n kautta 2013-14 :)) Vielä sen vuoden lähtijöitä en hirveesti tiiä joten liityn tänne tottakai lukijaks ja vaikutat muutenki tosi kivalta ja blogi kans! :) Mun blogi on osotteessa
  http://itsvividlydefined.blogspot.fi/
  mutta vaihtariblogi on tekeillä jonne kirjotan sitte pelkästään vaihtojuttuja! Käy toki tsekkaamas jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 2. ois ehkä hyvä tarkentaa, että sisko vain kääntää äitin ja isin kirjeen, ei siis kirjoita heidän puolestaan :D

  VastaaPoista