tiistai 28. elokuuta 2012

Mietiskelyä


Päässä pyörii nyt kaikenlaista, kun koulu on päässy alkuun oikeen kunnolla ja on tutustunu uusiin kavereihin.
Meillä oli tänään ryhmäytyspäivä, joten leikittiin vaan kaikkee kivaa omien luokkien kaa. Oon tosiaan musiikkiteatterilinjalla lukiossa, joten meijän luokka, 1M eli ämmät, on tosi tiivis jo nyt. Meil on enemmän yhteisii tuntei ja kun kaikil on samanlaisia kiinnostuksen kohteita ja muutenki ollaa semmosia ulospäinsuuntautuneita niin tutustutaa helposti. Meil oli tosiaan iha huippuhauska päivä. Ollaan tänä syksynä leikitty jo kolme kertaa Romeoo ja Juliaa. Se on iha älyttömän hauskaa tolla porukalla. Voi oikeest iha täysillä heittäytyä eikä kukaan kato oudosti. Muutenki musalaiset on paljo rohkeampia. Kenellekkää ei oo ongelmaa istuu toisen syliin tai vastaavaa.

Jokanen luokka maalas tänään omat semmoset isot kankaiset liput, jotka tulee sit meijä rekkoihin. Oli vähä hassu olo, ku tajus et ei se lippu oo sit sillo siinä rekassa ku mä oon siel ja muutenki. Noi lähtee vuoden aiksemmi mua koulust. Oon nyt alkanu tajuamaan, et ku tuun takasin jenkeistä niin se 2M johon sit meen on iha kauheen tiivis ja ihan vieras mulle. Vähä sama kun menis uudestaa ykkösel, kun ei tunne ketään. Huolettaa vähän, että miten pääsen siihen porukkaan mukaan. Toisaalt todennäkösesti niit kiinnostaa millast mul oli Jenkeis, että sil taval ainaki hiuka saa kontaktii niihin oppilaisiin. Aattelin kans käydä moikkaamas mun tulevaa luokkaa ekana koulupäivänä ens syksynä, jollen sit oo jo lähteny. Olis niin kiva nähä millasta porukkaa mun luokalla on, ku tuun takasi ja saattais rauhottaa muutenkin mieltä ku sit ne tietäis et meitsi pyllähtää sinne vuoden päästä.

Nyt ku oon lukenu blogeista kuinka ihaniin perheisiin ja asuinalueille kaikki on päässy ni jännitän koko ajan, mihin mä pääsen ja kuinka kauan se kestää sit et saan sen tiedon. No siihen tietoon on viel pitkä pitkä aika, mut oon kauheen malttamaton ja haluisin jo vaihtarijuttujen etenevän :)

6 kommenttia:

 1. Ooks lähettäny ne paperit jo? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Papereita en oo lähettäny. Lähetän ne syyskuun lopulla kaikki sit, kun pyydän opettajaa täyttämään ne koulutiedot

   Poista
 2. Mitä sä soitat ku oot musaluokal tai siis mikä on se sun "pääaine"? :D Mäki meinasin hakee lukioo musaluokalle mut halusin kuitenki amiksee (: Ja mul on ihan sama fiilis ton vaihtojutun kanssa ku lueskelen kuinka muut on laskeutunu usan kamaralle ja ihanii perheisiin ni haluisin vaan niin kovasti jo itekki lähtee :D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hain sinne kouluun laulun avulla ja lisäks mulla oli suositukset tanssista. No tänä vuonna laulan kuorossa ja tanssin musikaalissa. Niin ja oon tode näkösesti tuotanto ryhmässä eli puvustus, lavastus ja maskeeraus. KEväällää mul on lisäks viel popo laulu kurssi eli harjotellaa yksin laulua ja mikin käyttöä. Mun kakkosvuonna toivoisin et saisin roolin musikaalista. Mut mulle täl hetkel se tanssi on ehkä tärkeempi koska se liittyy siihen musikaaliin jne. : )))

   Poista
 3. Ma oon nytte ite ollu kuukauden taalla Arizonassa ja voin sanoo etta mahtavampaa paikkaa, ihmisiä ja perhetta en olis voinu edes toivoo eika tallasesta olis voinu edes unelmoida! Vaha hauska seuraa ku sulla kaikki on vasta alussa ja vahan tulee haikee olo ku miettii et nyt oon jo taallaa ja vasta olin samassa vaiheessa ku sa! Mutta semmonen vinkki sulle, etta tan vuoden vaihtareista yllattavan moni on viela nyttenki ilman perhetta joten ala oo liian innokas koska siihen etta saat tiedot ni menee aikaa varmasti yli puolvuotta ja varaudu vastoinkaymisiinki henkisesti! :D voit lukee mun blogissa millasia vastoin kaymisia tai no mun mielesta ne oli vaa onnenpotkuja mulle tapahtu :D tsemppia niihi alkujuttuihin! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitosta kiitota. Oon ruvennu miettii et arizona olia aika kiva paikka :) Mut tosiaan uskon et vuosi menee yllättävän nopee ja oon enne ku huomaankaan jo jenkis : ))

  VastaaPoista