sunnuntai 4. elokuuta 2013

Goodbye.party

Tänään  vietettiin mun läksiäiset sukulaisten ja tuttujen kesken. Oli tosi kiva nähä sukulaisii ja erityisesti ku oli sellasiikin joita harvemmin näkee. Paljon oli ruokaa ja teemana oli suomalainen ja jenkkiläinen ruoka. Meil oli pikkudonitsei, muffinei, hotdogei, saaristolaisleipää sienisalaatil, popcornei, Suomi-karkkei, muumikeksei, amerikan pastillei, paahdettiin vaahtokarkkei ja kaikenlaist muuta. Juhlat vietettiin meijän pihalla ja onneks oli hyvä keli, mitä nyt muutama pisara tipahti taivaalta. Paljon oli pienii vieraita joiden kanssa juoksentelin. Aivan tajuttoman määrän sain karkkii lahjaks ja muutenki kaikkee kivaa Suomi-kamaa.

Me oltiin järjestetty kans Elina-tietovisa, jossa oli kysymyksii mun eämään liittyen ja sit voittajalle mä lähetän kirjeen kahen kuukauden sisäl, tokaks tulleelle kortin kahen kuukauden sisäl ja kolmanneks tullu saa kortin ennen jouluu mult. Ylläripylläri mun isosisko voitti, poikaystävä tuli tokaks ja poikaystävän äiti kolmanneks.

Jouduin kans jättämään hyvästit mun siskolle, koska en ehi näkemään sitä enään ennen mun lähtöö. Ei muo oikeestaan itketä hyvästien jättämiset, koska en viel oikee tajuu, et kuin pitkä aika se on. Eikä oikeestaan koko lähteminenkään tunnu oikeen todelta. Niin joo kysyin muute mun isäntäperheelt et käyttääks ne kenkii sisäl ja ne sano ettei koko aikaa ja ettei mun tarvi käyttää :DDD2 kommenttia: