perjantai 9. elokuuta 2013

I'm in the USA!

Taa postaus on nyt sit eka Jenkeista. Myohemmin kaytan omaa konetta joten saan a ja o (lisatkaa pisteet paal). Eilen eli torstaina lahettiin kotoa yheksalta ja yheltatoista olin helsinki-vantaan lentokentalla. Siella ooteltiin perheen kaa et kaikki vahtarit oli tullu ja sit menin turvatarkastukseen neljan muun vaihtarin kaa. Kylla siina tuli kyyneleet silmiin ku halasin perhetta ja sanoin hyvastit. Suru oli sysattava syrjaan ja keskittyy siihen mita on edes. Suru muuttukin innostukseks ja epauskoks.

Lentokental kaikki suju ihan hyvin ja lentokonees istuttiin kahessa ryppaassa sillee erillaan toisistaan. Mut siis ihan parast oli et meil oli kaikilla omat naytot siin etupenkissa. Matka meni siis tosi nopeesti leffoja ja sarjoja kattellessa ja sen kanssa pelatessa. Ruoka oli must hirveeta mut onneks mul oli geisha levy niin selvisin sen 8 tuntii 40 min. Sit siel lentokental taas kaikki sujus hyvi ja meit oli afs-vapahetosii vastas, jotka ohjas meijat oikeeseen tilausbussiin ja nahtiin heti ku astuttiin lentokentalt pois ni keltasii taksei!!! 

Mentiin busilla Hilton lentokenttahotelliin kaikki. Siella oli paljon paljon vaihtareita ja meille vaihtareille oli kokustiloja joihin jatettiin matkatavarat ja sit paastiin syomaan. Siella oli maailman kauheinta kirsikkalimsaa! Mut se ruoka oli hyvaa ja oli salaattii ja kaikkee. Juotiin sit vaan kaikki vetta ja oltiin sit ihan tyytyvaisii. Meit oli tosiaan 14 suomalaista ja sit meijan kaa samallennol tuli yks latvialainen ni sekin sit hengas meijan kaa. Puhuttiin englanttii melkeen kokoajan, jotta se latvialainen poika ei tuntis oloaan niin yksinaiseks. Meist suurimmalla osalla jatkus matka hotellilta viela sen illan aikana, mutta muutamat jai sinne yoks. Mun bussi lahti sielta tosiaan 23:30 ja se yli viiden tunnin odottelu siella oli ihan tuskaa koska oltiin kaikki ihan tajuttoman vasyneita. Enka ma halunnu nukkuu t sit saisin siel bussissa unta. Sillon sit ku se bussi lahti ni olin ollu hereilla mukavat 24 tuntii. Enka ees bussissa saanu nukuttuu ku 5 tuntii ja sekin uni oli huonoo ja herailin koko ajan. 

Mentiin siis tilausbussilla ja meit oli kymmen vaihtarii. Osa jatettiin aikasemmin pois ja loput jai mun kaa siin Clevelandissa. Meijan perheet oli meit siel vastas kauheen kokosten kylttien kaa ja sit otettiin kuvii ja joku mies taytti jotain paperei. Sit mom lahti toihin ja tuli kotiin Kristinen kaa. Se mun tukihenkilo nainen oli kans muo kattomas ja se vaikutti niiiiin mukavalta. Kotona Kristine esitteli paikat ja sit kavin usihkus ja purin tavaroita. Kristine lahti toihin ja ma jain kotiin olemaan. Liam eli se meijan koiranpentu ei oo kotona, joten oon kahestaan Eve-kissankaa. Eve on ihana sylikissa ja kiehnaa koko ajan jalois ja kaipais silitysta.

Mun taytyy viel kertoo, et mun kotiavain on maailman hienoin. Laitan siit kans nyt kuvan. Tast tuli vahan pitka sepustus, mut koittakaa kestaa. Oon nyt taynna intoo ja toivon et saan pian ton oman koneen toimimaan et saan kaikki kirjaimet kayttoon :)














10 kommenttia:

  1. uii vähänkö kiva lueke nyt näitä jenkkipostauksia! :) pidä kivaa ja yritä postailla mahdollisimman paljon :)!

    VastaaPoista
  2. vähäkö siisti toi avain :D

    VastaaPoista
  3. pitkät postaukset on kivoja! :)

    VastaaPoista
  4. Paljon tommonen maksaa?? Siis olla vaihos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No järjestölle maksettiin joku 9000 € ja sit siihen pääl tulee kaikkii muit kului.

      Poista
  5. Ihana postauks ja tuo avain :D Repesin ekaks ku näin sen, mutt se on aika söpö<3 miks suomesta ei saa tollasii :D

    VastaaPoista