keskiviikko 7. elokuuta 2013

Last day

Nyt on sit viiminen kokonainen päivä Suomessa, mut ei sitä ihan tajua. Kävin vielä tekemässä viimeiset ostokset. Ostin angry birds shamppoon ja hoitoaineen, hedelmäkarkkei ja angry birds karkkei. Siellä ei kuulemma oo samanalaisia hedelmäkarkkeja, joten vien niitä sinne suklaan ja salmiakin lisäksi. Lisäks kävin tiimarista ostamassa uuden vaalenapunaisen angry birds sisällön mun penaaliin ja paksun vihon johon alan pitämään sellasta päiväkirjaa johon voi kirjottaa pitkästi sillon kun huvittaa. Mulla on tosiaan se viiden vuoden päiväkirja, mut siihen ei mahdu läsheskään kaikki jutut mitä haluis krijottaa ni sit on se toinen niillee suuremmille purkauksille.

Tänään olis viel tarkotus käydä moikkaamassa isoäitiä ja vaaria ja sit viel pakata loppuun tavarat. Illal mun poikaystävä tulee meil ja pidetään juustoilta perheen aa eli syödään kaikkii hyvii juustoi ja kaikkee omnomnom. Mä en ees haluu aatella kuinka kauheeta mun poikaystävän hyvästeleminen tulee olemaan. Must tuntuu kans ettei uni tuu tänään ihan hirveen helpolla.

Juttelin eilen sen mun host siskon kaa siit, et kuinka turvallinen paikka se Berea on. Se sano et siel voi ihan rauhas käydä lenkil ja ulkona. Mul oli laitettu niin papereihin et meen kouluun joko bussil tai autokyydil, mut se sisko sano, ku sanoin et kotona meen kouluun pyöräl, et ihan hyvin saan mennä sielläkin jos vaan haluun. Tietty mä haluun, koska muo ei mitenkään houkuta ajatus niiden koulubussista. Eikä se ma tka oo kun 2,2 mailii joten iha helposti matka taittuu pyörällä.
2 kommenttia:

  1. Hei, vietä kiva viimenen Suomipäivä! Ja muista nauttia, sä näet sun kaverit ja perheen ens vuonna! (:

    http://travellingwithninni.blogspot.fi/

    VastaaPoista