perjantai 2. elokuuta 2013

Kotona taas ja kädet täynnä tekemist

Noniin eli tänään kotiuduin mökiltä. Vietettiin siel rauhalliset kaks viikkoo ja tehtiin kaikkee kivaa. Pidettiin esim. piha olympialaiset ja käytiin kasnäsis. Oon jo lähetelly sähköpostei reilusti mun hostsiskon ja hosmomin kaa ja jutellut faces. Ne vaikuttaa kyl niin kivalt ja sen siskon viesteist huomaa et sekin on ihan innoissaan mun tulost. Lähen siis tosiaan 8.8. ja lentokentäl pitää olla 11:30. Lento lähtee 14:10 ja on peril 15:50 ja sit siel meil on orientaatioo ja mun bussi Clevelandiin lähtee 23:30 ja se on peril 8:30 ja mun mom tulee sit hakee mut sielt. Yheksän tunnin bussimatka ei kuulosta kauheen houkuttelevalt mut se on vaan kestettävä.

Täs on nyt alle viikko mun lähtöön ja tuntuu et on kauheesti tekemist. Tänään tein muuttoilmotuksen maistraattiin ja Kelaan ja matkustamisilmoituksen. Lisäks siisrsin mun uudel ulkoselkovalevyl kuvii joita vien Jenkkeihin. Huomenna järjestellään juhlii ja sunnuntaina on mun läksiäiset. Maanantaina mennään pankkiin hoitaa mun kortti juttui, käyn kampaajal ja käydään ostaa viimiset tuliaiset ja muut jutut joita tarviin. Tiistaina tulee Afs:n kotikäyntimies kylään. Sit viel pitää ehtii näkee kavereit ja PAKKAAMAAN! 

Se lähtö tuntuu nyt niin todelta ja oon aivan pakahtumaisillani innostuksesta. Oon kans niin onnellinen siit et mun koulu alkaa  vast 21.8. eli ehin hiukan tottumaan siihe enkkuun ja sit muutenkaan en joudu sinne kesken kouluvuoden. Koulu loppuu siel kans aikasemmi ku Suomes eli jo 20.5.. Eli mul on sit kans reilusti lomaa siel Jenkeis enne ku tuun takasin Suomeen. 
1 kommentti: